تبلیغات
abpakhsh-city - آشنایی با طرز پخت قورمه سبزی هندی
سه شنبه 21 اردیبهشت 1395  01:06 ب.ظ

توصیه سر آشپز: قورمه ها غذاهای آرام پزی هستند که اغلب از مغولان ریشه گرفته اند و در مواقع خاصی پخته می شوند. در یک قورمه مناسب گوشت به صورت قطعات باریک و نازک بریده می شود و معمولا کمی از آب گوشت به غذا برگردانده می شود تا غذا کمی آبدار باشد. آشنایی با طرز پخت قورمه سبزی هندی قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست، یکی از غذاهای مورد علاقه هندی ها است که در آن از یک چاشنی با تندی متوسط استفاده می شود. سرو آن همراه با نان چاپاتی تازه بسیار دلچسب است. مواد لازم برای قورمه سبزی هندی :  گرام ماسالا  1 قاشق چایخوری  زنجبیل تازه ریز خرد شده  1 قاشق چایخوری سیر تازه له شده  1 قاشق چایخوری  هل سیاه 2 عدد پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری زیره سیاه نصف قاشق چایخوری پودر دارچین 1 قاشق چایخوری ساقه دارچین 2 تکه 2.5 سانتیمتری نمک 1 قاشق چایخوری ماست ساده 150 میلی لیتر گوشت کم چرب خورشتی خرد شده نیم کیلو روغن 150 میلی لیتر پیاز خلال شده 2 عدد آب 600 میلی

آشنایی با طرز پخت قورمه سبزی هندی

آشنایی با طرز پخت قورمه سبزی هندی

قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست، یکی از غذاهای مورد علاقه هندی ها است که در آن از یک چاشنی با تندی متوسط استفاده می شود. سرو آن همراه با نان چاپاتی تازه بسیار دلچسب است.

مواد لازم برای قورمه سبزی هندی :

 گرام ماسالا  1 قاشق چایخوری
 زنجبیل تازه ریز خرد شده  1 قاشق چایخوری
سیر تازه له شده  1 قاشق چایخوری
 هل سیاه 2 عدد
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
زیره سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
ساقه دارچین 2 تکه 2.5 سانتیمتری
نمک 1 قاشق چایخوری
ماست ساده 150 میلی لیتر
گوشت کم چرب خورشتی خرد شده نیم کیلو
روغن 150 میلی لیتر
پیاز خلال شده 2 عدد
آب 600 میلی لیتر
گوجه فرنگی سفت چهار قاچ خرد شده 2 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست

مواد لازم جهت تزیین قورمه سبزی هندی :

برگ گشنیز تازه خرد شده مقداری
 فلفل سبز تند خرد شده  2 عدد

طرز تهیه قورمه سبزی هندی :
گرام ماسالا، زنجبیل، سیر، هل، پودر فلفل قرمز، زیره سیاه، دارچین، نمک و ماست را در کاسه ای بزرگ به خوبی ترکیب نمایید.

گوشت را اضافه نمایید و خوب به هم بزنید.
روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز ها را تا وقتی طلایی شوند در آن سرخ نمایید.

گوشت را اضافه نموده و حدود 5 دقیقه آن ها را سرخ نمایید. حرارت را کم نمایید، آب را اضافه نموده، درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 1 ساعت بپزد و هر چند وقت یک بار آن ها را هم بزنید.

5 گوجه فرنگی و آب لیمو را افزوده و بگذارید به مدت 7 تا 10 دقیقه دیگر بپزد و به آرامی بجوشد.

قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست را با گشنیز و فلفل سبز تزیین نموده و گرم سرو نمایید.

توصیه سر آشپز:
قورمه ها غذاهای آرام پزی هستند که اغلب از مغولان ریشه گرفته اند و در مواقع خاصی پخته می شوند. در یک قورمه مناسب گوشت به صورت قطعات باریک و نازک بریده می شود و معمولا کمی از آب گوشت به غذا برگردانده می شود تا غذا کمی آبدار باشد.

 

منبع : avayesalamati.com

 

 

منبع مطلب :

http://www.jazzaab.ir/


  • آخرین ویرایش:-
نظرات()   
   
آخرین پست ها

تبادل لینک..........سه شنبه 8 فروردین 1396

چگونه رتبه آلکسای سایت خود را بهبود بخشیم..........پنجشنبه 3 فروردین 1396

خرید گیفت کارت آیتونز اپل ، گیفت کارت گوگل پلی و گیفت کارت ps4..........چهارشنبه 25 اسفند 1395

آیا برای شما هم پیش اومده ؟ کالاهایی که لازم دارین با قیمتی که خودتون دوست دارین خریداری کنید؟..........چهارشنبه 25 اسفند 1395

دانلود آهنگ شاد..........سه شنبه 24 اسفند 1395

بازی فوتبال خیابانی..........چهارشنبه 11 اسفند 1395

عکسهای مراسم ختم حسن جوهرچی با حضور هنرمندان ..........جمعه 22 بهمن 1395

دانلود آهنگ کردی جدید سعید چام چام..........پنجشنبه 30 دی 1395

مشخصات فنی ساندویچ پانل..........پنجشنبه 11 آذر 1395

تست هوش/ به جای علامت سوال چه عددی قرار میگیرد؟ ..........چهارشنبه 3 آذر 1395

وکیل پایه یک..........دوشنبه 1 آذر 1395

عکس لو رفته از پارتی مختلط هالووین در تهران ..........پنجشنبه 13 آبان 1395

بهترین کرم دور چشم ضد چروک در داروخونه ، داروخانه اینترنتی..........جمعه 23 مهر 1395

وب سایت علمی و آموزشی پرستاری ایرانیان..........دوشنبه 12 مهر 1395

دیدنی ترین عکس های خبری روز دنیا را ببینید (100) ..........چهارشنبه 7 مهر 1395

همه پستها